Известие

Collapse
No announcement yet.

Решетка на левия подкалник при фейслифтнатите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Решетка???

Хубаво де ама като питаш само за лявата не става ясно за дясната решетка И за да има ефект от тази тема и да е полезна за всеки, с твое позволение ще задам въпросите така: Трябва ли да има решетки? Каква роля изпълняват? И на кои коли ги има ?
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Трябва ли да има решетки? Каква роля изпълняват? И на кои коли ги има ?
      Трябва,охлаждат спирачките,тичай да видиш дали твойта има
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от JORDI
        Хубаво де ама като питаш само за лявата не става ясно за дясната решетка И за да има ефект от тази тема и да е полезна за всеки, с твое позволение ще задам въпросите така: Трябва ли да има решетки? Каква роля изпълняват? И на кои коли ги има ?
        Темата и така си има ефект, но предимно дизелов , но нека обхванем по-широка аудитория. Съгласен с тебе.

Първоначално публикувано от Mury
        Трябва,охлаждат спирачките,тичай да видиш дали твойта има
        Е тогава аз защо дадох миналата година 60 лв за чисто нов подкалник, дето няма решетка Не съм с колата в момента да го снимам. И на алфатрас е така
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Е тогава аз защо дадох миналата година 60 лв за чисто нов подкалник, дето няма решетка Не съм с колата в момента да го снимам. И на алфатрас е така
          шот си си купил менте а и дизела мое и да нема по дефолт
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X